Trigger Bottles 947ml Chemical Resistant - recipient + pulverizator rezistent la chimicale

Recipient cu pulverizator Chemical Resistant cu scala gradata cu diferite dilutii ! Aceasta este o sticla de pulverizare cu capacitatea maxima de 947ml, pentru uz general, ideala pentru multe sarcini in detailing-ul auto.

19,90 RON
cu TVA

Reduceri la volum

Cantitate Pret Ai economisit
5 17,91 RON Pana la 9,95 RON
Referinta:
947
Preferat0
Adauga la lista de dorinte
Producator:
Produse asociate
Descriere

Aceasta este o sticla de pulverizare cu capacitatea maxima de 947ml, pentru uz general, ideala pentru multe sarcini in detailing-ul auto.

 

Vine insotita de un pulverizator rezistent la chimicale cu duza complet reglabila pentru a permite pulverizarea solutiei de la jet pana la spray de foarte fin, precum ceata. Pulverizatorul are o capacitate mare de pulverizare a solutiei, astfel ca pentru fiecare apasare a declansatorului veti putea elibera multa solutie. Acesta este prevazut cu filtru.

Exista marcaje pe lateral cu masuratori in ml sau oz, astfel incât lichidele pot fi amestecate la nivelurile corecte. De asemenea are inscriptionat si indicatori pentru dilutiile standard de 1:1, 1:2, 1:3, 1:5 si 1:10. Marcajele sunt pana la cantitatea de 800ml. 

  

Ideala pentru diluarea si amestecarea produselor, pulverizarea acestora, si multe alte sarcini in detailingul auto, atat in interiorul cat si in exteriorul automobilului.

 

Mod de prezentare: 1 set recipient HDPE de 947 ml si cap de pulverizare rezistent la chimicale. 

Detalii ale produsului
947
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare