Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

CarPro ECH2O Waterlesss Wash&Quick Detailer - Solutie spalare fara apa si Quick Detailer

ECHT2O este cu totul o noua solutie de curatare fara limpezire si un potentiator de luciu care are la baza 2 ani de cercetare si dezvoltare din partea CarPro Chemicals.

Citeste mai multShow less
De la
57,90 RON (inclusiv TVA)
Alege cantitatea dorita:
Referinta:
CarPro EC50
Preferat0
Adauga la lista de dorinte(11)
Producator:
You may also like
Descriere

Solutia a fost proiectata pentru a lucra in armonie cu acoperirile ceramice si chiar asigura o curatare usoara a suprafetelor acoperite cu ceara sau fara strat ceramic. Bazata pe un cadru hybrid SIO2 si o solutie de lubrifiant organic prietenos cu mediul, ECH2O curata si da luciu in siguranta pe o varietete de suprafete ale vehicolului cu usurinta. Vopseaua si cromul merge pe un alt nivel complet nou, de luciu si reflectie, cu aceasta formula incredibila si este usor de utilizat chiar si pe caldura extrema si in bataia directa a soarelui pe vopseaua vehicolului. Secretul abilitatilor de curatare in conditii de siguranta oferite de ECH2O este o combinatie a componentei sale modificate de mare luciu SIO2 si abilitatilor sale de curatare innascute, care indeparteaza cu usurinta praful si murdaria usoara, lasand in urma o suprafata umeda, ca si de sticla. Finisajul lasat de ECH2O imita proprietatile incredibile care au devenit sinonime cu CarPro SIO2 sealant si acoperirea ceramica CQuartz de-a lungul anilor.
In colaborare cu un prosop de microfibra de calitate, lubrefiantii ajuta la indepartarea in siguranta a particulelor mai mari de pe suprafata, in timp ce resturile de la solutia ECH2O devin un agent de curatare activ pe intreaga suprafata si incep sa indeparteze orice particula care a fost lasata in urma. Inainte de etapa finala, solutia se poate usca ca o ceata fina, indicand faptul ca este gata sa se stearga orice urma de produs fara efort.

Caracteristici:

- Solutie de inalta stralucire cu SIO2
- Curata in conditii de siguranta, fara zgarieturi
- Prietenos cu mediul
- 1 litru ECHT2O se dilueaza pana la 20 litri solutie pentru Quick Detailer
- 1 litru ECHT2O se dilueaza pana la 12 litri solutie spalare fara apa
- Se aplica pe umed sau pe uscat
- Uimitor pe crom
- Excelent pe cauciuc, plastic, bandouri, nu lasa urme
- Rapid si usor
- Versatil, functioneaza bine pe multe materiale
- Functioneaza grozav pe vehiculele cu acoperire ceramica cat si pe cele care nu au acoperire
- Functioneaza perfect la soare cat si la umbra.

Mod de folosire:

 Quick Detailer:
- Se agita bine si se dilueaza 1:15~1:25, pulverizati, raspanditi si stergeti complet cu o laveta de microfibra de calitate.

 Solutie spalare fara apa:
- Se agita bine si se dilueaza 1:15~1:25, se pulverizeaza din belsug peste un panou intreg. Stergeti usor cu un prosop de microfibra CarPro BOA, intorcand prosopul pe partea curata de mai multe ori. Pulverizati inca o data peste suprafata panoului si folosind un alt prosop de microfibra uscat indepartati restul de praf si murdarie. Mutati-va la urmatorul panou, repetati pasii si continuati in jurul vehiculului. La final stergeti intregul vehicul cu un prosop curat de microfibra daca este necesar.

 

Lubrefiant pentru argila:- 1:40

 

Atentie: Testati produsul pe o zona ascunsa inainte de a-l folosi.
Daca vehicolul este noroios sau cu mizeria intarita spalati-l cu metoda celor 2 galeti si sampon CarPro Reset.


Mod de prezentare: 1 bucata 500ml sau 1000ml, ambalaje originale, in functie de optiunea aleasa din meniul de optiuni de langa pret.

Citeste mai multShow less
Detalii ale produsului
CarPro EC50

Referinte specifice

upc
00001059
Comentarii(1)
Nota generala
5
1 Comentariu
Calitate
(5)
Il folosesc 1:15 cand vreau ajutor de uscare. Si deasemenea pt spalarile rapide ocazionale la spălătoriile cu fisa (dupa jet aplic pe întreaga mașina pt a reduce riscurile la stergere). Foarte mulțumit: lubrifiere foarte buna, hidrofobie si o ușoară protecție între 2 spălări. PS: se folosește cu un prosop de uscare diferit fata de cel destinat uscării dupa spălarea 2 BM (întrucât il “incarca”).

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare