Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

LvLUp Insect Delete 750ml - Solutie indepartare insecte

Spune la revedere reziduurilor de insecte incapatanate si bucura-te de o vedere clara, fara insecte cu #Insect Delete!

Citeste mai multShow less
84,90 RON (inclusiv TVA)
Preferat0
Adauga la lista de dorinte(1)
Producator:
You may also like
Descriere

Spune la revedere reziduurilor de insecte incapatanate si bucura-te de o vedere clara, fara insecte cu Insect Delete. Special formulata pentru a face fata provocarilor prezentate de stropii de insecte pe exteriorul masinii dvs., acest detergent puternic elimina fara efort urmele inestetice, fiind bland cu vopseaua vehiculului dumneavoastra. 

Caracteristici:

- Eliminare superioara a bug-urilor: Insect Delete este special conceput pentru a viza si a dizolva resturile de insecte care adera la suprafata masinii tale. Formula sa avansata patrunde prin straturile de reziduuri de insecte, ridicandu-le si afanandu-le in mod eficient pentru o indepartare usoara.

- Bland si sigur: intelegem importanta protejarii vopselei masinii dumneavoastra. Insect Delete este conceputa cu atentie pentru a fi sigura pentru utilizare pe toate suprafetele auto, inclusiv finisaje vopsite, crom, plastic si sticla, indeparteaza insectele fara a provoca daune sau a lasa in urma dungi inestetice.

- Actiune rapida si eficienta: economisiti timp si efort cu actiunea rapida a Insect Delete. Pur si simplu pulverizati solutia pe zonele afectate, permitandu-i sa ramana pentru o perioada scurta de timp. Agentii de curatare puternici se pun la treaba, descompunand reziduurile de insecte pentru o indepartare fara efort.

- Protejeaza si conserva: Pe langa indepartarea insectelor, Insect Delete lasa o bariera de protectie pe suprafetele masinii tale, ajutand la prevenirea viitoarei aderente a insectelor. 

Acest strat de protectie actioneaza ca un scut impotriva contaminantilor, mentinand masina mai curata pentru perioade mai lungi.

- Usor de utilizat: Cu designul sau convenabil al sticlei cu pulverizare, Insect Delete ofera o aplicare fara probleme. Pur si simplu pulverizati pe zonele afectate, lasati produsul sa-si faca magia, apoi stergeti sau clatiti reziduurile.

Mod de prezentare: 1 bucata 750ml, ambalaj original, pulverizator inclus.

Citeste mai multShow less
Detalii ale produsului
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare