Arata toate imaginile

CarPro TR.IX Powerful Tar/Iron Filings&Contaminants Cleaner - Solutie indepartat bitum, pilitura fier si alti contaminanti TRIX

Combina doua etape de decontaminare intr-una singura economisind timp si bani cu TR.IX!

65,90 RON
cu TVA
Alege cantitatea dorita:
Preferat9
Adauga la lista de dorinte
Producator:
Produse asociate
Descriere

Amestecand puterea de indepartare a piliturii de fier a solutiei Iron X, cu cea care are capacitati de dizolvare a bitumului Tar X, CarPro TR.IX combina nevoia de decontaminare a vehiculului intr-un singur produs eficient. Perfect pentru detailerii profesionisti sau pasionatii presati de timp, TR.IX cu formula neutra a pH-ului (pH-7) dizolva in conditii de siguranta atat decontaminanti organici cat si cei anorganici intr-un singur pas, rationalizand procesul de detailing economisind timp si bani pentru alte detalii mai complexe. Este ideal pentru a fi folosit pe mai multe suprafete si este un favorit pentru curatarea in profunzime a jantelor de aliaj. Se mai poate folosi si pe sticla.


Puternic decontaminant pentru bitum, pilitura de fier si alti contaminanti.

Produs 2 in 1.
Actiune rapida.
Economie de timp si bani.


Mod de aplicare:

Agitati bine sticla inainte de fiecare pulverizare.Pulverizati si asteptati 5-7 minute pana cand contaminanti isi schimba culoarea. Frecati usor cu un burete sau cu o perie de detailing. Spalati suprafata cu un sampon auto apoi clatiti cu apa.
Atentie: Testati pe o zona ascunsa inainte de a aplica solutia. Nu lasati solutia sa se usuce pe plastic si nu lasati sa se usuce la soare.

Mod de prezentare: 1bucata 100ml, 500ml, 1000ml, ambalaje originale.

Detalii ale produsului

Referinte specifice

upc
00000853
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare