Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

CarPro IronX Paste - solutie gel concentrata indepartare depuneri de fier

IronX Paste este un produs tip gel, super concentrat, fara acizi cu pH echilibrat(pH = 6 - 7) foarte eficient pentru indepartarea particulelor feroase care se depun pe vopsea, chiar si pe cele verticale. Poate fi folosit pe toate tipurile de suprafete in contidii de siguranta si nu deterioreaza lacul pe suprafetele vopsite.

Citeste mai multShow less
41,90 RON (inclusiv TVA)
Referinta:
CarPro 178
Preferat0
Adauga la lista de dorinte(3)
Producator:
You may also like
Descriere

IronX Paste este un produs tip gel, super concentrat, fara acizi cu pH echilibrat(pH = 6 - 7) foarte eficient pentru indepartarea particulelor feroase care se depun pe vopsea si opreste coroziunea si aparitia ruginei pe partile metalice. Poate fi folosit pe toate tipurile de suprafete in contidii de siguranta si nu deterioreaza lacul pe suprafetele vopsite.

Compuşi chimici şi particulelor feroase pătrund în vopsea şi creaza compusii corozivi care ataca adânc vopseaua rezultand găuri. Acesta este un proces gradual care adesea nu este evident până când e prea târziu. În timpul utilizării vehiculului dumneavoastră, praful placutelor de frana se depune pe jante si le innegreste iar din cauza condiţiilor de temperatură ridicată si a utilizari permanente, acestea sunt expuse acestui proces în mod regulat. Praful placutelor de frana conţine cantitati ridicate de fier si o dată depuse pe janta devine extrem de dificil de dizolvat sau de eliminat fără a se utiliza substanţe chimice dure. IronX deschide porii vopselei pentru a elibera particulele feroase şi a neutraliza compuşii caustici care  au intrat in substratul vopselei. Deteriorarea este stopata imediat iar pe viitor deteriorarea este împiedicată, particulele feroase aderand mult mai greu la suprafata.

 

Caracteristicile produsului

Adera la suprafetele verticale, actionand chiar si acolo unde alte solutii curg prea repede.

Timp mare de lucru, super concentrat

Se utilizeaza in cantitati reduse, in special local. O cantitate mica de produs se intinde pe o suprafata mare, fara a se prelinge unde nu e nevoie.

Îndepărtează particulele de fier și previne răspândirea compusilor nocivi.

Siguranta in utilizare, fara acizi și pH neutru (pH = 6-7).

Se poate utiliza pe suprafetele lacuite fara a le ataca.

Se poate utiliza pe aluminiu, crom anodizat, aliaj, sau pentru curatarea de roților.

Evitați utilizarea pe suprafata de panza a autoturismelor decapotabile sau pe piese din metal gol.

 

Recomandari:

Utilizati manusi din nitril.
A se utiliza pe suprafete complet uscate.

 

Mod de aplicare:

Iron X Paste se aplica local pe suprafata ce urmeaza a fi tratata si se prezinta sub forma unui gel gros care se va schimba intr-o culoare violet o dată ce reacția cu particulele feroase are loc.
Vă recomandăm să aplicati după necesitati si sa răspânditi produsul cu un burete sau aplicator umezit usor pentru a acoperi întreaga suprafață ce doriti sa o decontaminati. În orice caz, acoperiti uniform suprafata pe care doriți să o decontaminati. Produsul este concentrat, astfel încât nu trebuie să fie folosit in abundenta. Doar asigurați-vă că s-a raspandit pe întreaga suprafață.

Lăsați produsul să actioneze timp de 5 minute la umbră. Nu-l  lăsați să se usuce la soare!
Puteti sterge cu un burete sau laveta usor umezita dupa care se clăteşte si se spala suprafata decontaminata. 

Prezentare: 150ml ambalaj original.

Citeste mai multShow less
Detalii ale produsului
CarPro 178
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare