Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

CarPro Lift - Spuma activa prespalare auto

Lift este un agent de pre-spalare foarte concentrat care dizolva si indeparteaza o cantitate mare de murdarie intr-un mod complet fara atingere, inainte de aplicarea samponului vehiculului.

Citeste mai multShow less
De la
63,90 RON (inclusiv TVA)
Alege cantitatea dorita:
Referinta:
L5
Preferat6
Adauga la lista de dorinte(5)
Producator:
You may also like
Descriere

Lift foloseste ingrediente de curatare alcaline cu pH12, care sunt puternice, dar blande si potrivite pentru utilizare cu toate lancile de spumare. Aplicat la un raport de dilutie tipic 1:10 (sau altele in functie de vascozitatea dorita a spumei), Lift va sta pe suprafete de obicei timp de 5 minute. Este formulat special pentru a oferi umezeala maxima si clatiri usoare. Nu este un produs superficial cu mare spumare, a fost conceput ca un agent de suprafata activ.

In timpul perioadei de inmuiere a murdariei, bulele Lift se sparg si se vor misca, ajutand agentii de inmuiere si curatare sa inceapa sa lucreze. Agentii de inmuiere ridica murdaria rutiera, prin legarea cu amestecul de surfactanti din produs.

 

Mod de folosire:

 

• A se utiliza pe suprafete reci. Diluati Lift cu apa (va recomandam 1:10). Puteti utiliza rapoarte mai slabe pentru un amestec mai curgator sau mai bogat pentru o spuma mai densa.

• Lasati intotdeauna produsul sa ramana pe suprafata timp de cateva minute inainte de clatire - cu cat timpul de sedere este mai lung, cu atat mai bine. Nu lasati produsul sa se usuce, chiar si atunci cand este diluat.

• Clatiti si spalati cu CARPRO Reset sau alt sampon.

 

Mod de prezentare: 1 bucata 500ml, 1000ml, ambalaje originale, in functie de optiunea aleasa din meniul de optiuni de langa pret.

Citeste mai multShow less
Detalii ale produsului
L5

Referinte specifice

upc
00002254
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare