Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Gtechniq Crystal Serum Light 50ml - Protectie ceramica auto

CSL Crystal Serum Light este o protectie ceramica mai usor de aplicat, o protectie ceramica care daca nu este aplicata corect, poate fi indepartata doar prin slefuire cu abraziv P1500

Citeste mai multShow less
617,90 RON (inclusiv TVA)
Referinta:
CSL50

Credit module tbi bank 3.4.0

164.82 Lei x 4 rate

Preferat0
Adauga la lista de dorinte
Producator:
You may also like
Descriere

CSL Crystal Serum Light este o protectie ceramica mai usor de aplicat, o protectie ceramica care daca nu este aplicata corect, poate fi indepartata doar prin slefuire cu abraziv P1500. Crystal Serum Light ofera 80% din performantele lui Crystal Serum Ultra, protectie care se vinde doar centrelor autorizate. Cand vine vorba de luciu, rezistenta la holograme, respingerea contaminantilor si a murdariei pentru protectia Gtechniq CSL nu este o problema.

Protectie ceramica Gtechniq Crystal Serum Light formeaza un strat ceramic transparent si ultra rezistent cu o duritate de 9H. Odata aplicat, nivelul de luciu va ramane la un nivel superior pentru o perioada de timp mai indelungata, comparativ cu produsele traditionale de protectie a vopselei. De asemenea, curatarea vehiculului va fi mult mai usoara datorita nivelului ridicat de respingere a contaminantilor.

Stratul ceramic format este foarte dens si rezistent la substantele chimice, atat alcaline cat si acide (pH2 – pH12). Aceasta caracteristica face ca rasina de copac, bitumul sau petele de apa sa fie usor de indepartat. 

Comparativ cu ceara auto naturala sau cu polimeri, Crystal Serum Light poate rezista la temperaturi cuprinse intre - 40ºC si + 250ºC. 

Caracteristici:

- luciu intens

- durabilitate intre 3 si 5 ani

- protectie crescuta impotriva zgarieturilor fine (9H) si a degradarii chimice

Impreuna cu aceasta protectie ceramica este necesara achizitionarea unui degresant pentru pregatirea corespunzatoare a suprafetei.

kit-ul contine:

- 1 buc. solutie 50ml,

- 1 pereche manusi unica folosinta pentru aplicare,

- 1 buc. pipeta,

- 1 buc. aplicator microfibra alb.

Mod de prezentare: 1 bucata protectie ceramica 50ml

Citeste mai multShow less
Detalii ale produsului
CSL50
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare