CarPro Finest Reserve - protectie ceramica profesionala

Protectia suprema a masinii tale! 

CQ Finest Reserve introduce in viitor protectia vopselelor auto.

0,00 RON
cu TVA
Nu sunt suficiente produse in stoc

Preferat0
Adauga la lista de dorinte
Produse asociate
Descriere

Protectia suprema a masinii tale e mai aproape decat credeai!

CQ FINEST RESERVE este o evolutie a tehnologiei de acoperire, unica prin design si rasina hibrida. In dezvoltarea Finest Reserve s-au creat nanoparticule de inalta rezistenta, cu capacitati superioare de legare incrucisata, utilizand un nou material proprietar pentru a crea o structura 3D extrem de dura, care asigura o acoperire durabila, lucioasa, care protejeaza vopselele si alte suprafete auto de razele ultraviolete UVA si UVB, de murdaria, praful de frana, contaminantii de fier, insecte, excrementele de pasare, gudronul si tot felul de contaminanti de mediu pentru mai mult de 3 ani.
CQ Finest Reserve introduce in viitor protectia vopselelor auto.

Ce inseamna asta pentru tine?

Specificatii:

Unghiul de contact al apei: ~ 110 °
Unghiul de alunecare: 10 °
Grosime: 3μm
Rezistenta la caldura: Dincolo de 500c
Cresteti duritatea lacului/vopselei: cu pana la 2H
 

Caracteristici:

Suprafata tratata ramane curata si lucioasa mai mult decat cu alte produse de protectie
Suprafata mai dura rezistenta la zgarieturile create la stergere sau spalare
Efectul de auto-curatare - Praful zboara de pe suprafata si murdaria se spala cu usurinta
Unghiul de alunecare extrem de scazut asigura mai putine picaturi de apa pe suprafata
Rezistenta ridicata la praful de la placutele de frana si la contaminantii metalici
Rezistenta ridicata la insecte, gudron si excremente de pasare
Rezistenta ridicata la sare si acizi de pe drum
Rezistenta la UV si la alti contaminanti din mediu
Garantie limitata de 3 ani

Luciu:
CQuartz Finest Reserve si-a dezvoltat o reputatie printre profesionisti ca fiind cea mai bogata, cea mai adanca si cea mai lucioasa acoperire disponibila. Este important sa retineti ca adancimea si luciul sunt realizate si dependente de corectarea suprafetei si lustruirea corecta de catre un detailer cu o pasiune pentru ceea ce face. Cu toate acestea, dupa ce au investit nenumarate ore in automobilele lor, este potrivit u a proteja munca pe termen lung si a adauga acea adancime foarte bogata si lucioasa pe care Finest Reserve o ofera!
 

Rezistenta la praf si murdarie:
Oricine tocmai si-a ceruit masina, va va spune - in cateva ore pot vedea praful care se aduna pe ea si dupa o plimbare cu masina inca mai este acolo. Nu zboara de pe masina si se acumuleaza pe stratul de ceara cu carnauba. Protectiile cu polimeri sunt putin mai bune si raman mai curate decat ceara, dar si ele permit ca murdaria si praful sa le lipseasca. In comparatie cu ceara, retinerea prafului si murdariei este redusa cu pana la 90% folosind CQuartz Finest Reserve. Desigur, putina mizerie si praf se va aduna de-a lungul timpului, dar va veti bucura de frumusetea vehiculului dvs. intre spalari cand este protejat de Finest Reserve, pe cand, folosind alte produse, vopseaua se va murdari mult mai repede.
 

Protectia impotriva contaminantilor metalici, a prafului de frana si a contaminantilor de mediu:
In aerul din jurul nostru si pe sosele si autostrazi, tot felul de contaminanti vor ataca vopseaua. Particulele de fier care vin de pe franele altor vehicule se depun pe si in vopseaua ta si pot permite umiditatii sa patrunda prin jurul lor. De-a lungul timpului procesul de oxidare de la umezeala si soare se descompune in jurul acestor particule de fier si creeaza gauri microscopice in vopseaua ta. CQ Finest Reserve pune capat acestui lucru cu o bariera groasa care nu permite acestor contaminanti sa ajunga la suprafata vopselei si sunt indepartati mult mai usor.
 

Protectie impotriva insectelor:
Ele vin in toate formele si dimensiunile. Multe dintre ele sunt foarte acide si pot provoca dezastru pe vopseaua dvs.! Acestea influenteaza in special partea frontala a vehiculului la viteza mare si in urma impactului continutul acid se varsa pe vopseaua dvs. In cateva minute indeparteaza un strat de ceara traditionala inainte de a se usca si a se lipi foarte tare la suprafata in caldura soarelui. Daca insecta este foarte acida, va incepe procesul de atacare a vopselei/lacului in cateva ore. De fiecare data cand este expusa la umezeala, se elibereaza mai multi acizi si in cele din urma va dauneaza permanent vopseaua.

Cu 3 μm de CQuartz FINEST RESERVE intre insecte si vopseaua dvs. nu mai pot provoca deteriorarea permanenta a vopselei dvs., stratul de acoperire este rezistent la acizi si foarte rar insectele vor ramane pe suprafata folosind un program rezonabil de spalare. In cazurile rare in care o insecta lasa ceva in urma, poti fi sigur ca vopseaua ta este inca in siguranta sub acoperire ceramica.
 

Protectia impotriva excrementelor de pasari:
Cel mai periculos vrajmas pe care-l va vedea vopseaua in viata lui sunt excrementele de pasari. Ele au variate niveluri de toxicitate, dar este bine cunoscut de catre profesionisti ca dizolva ceara la contact, poate deteriora adanc in vopsea/lac si lasa o urma in cateva minute. Cu CQuartz Finest Reserve aveti o bariera care rezista acestui pericol si va ofera timp sa le descoperiti si sa le eliminati. Totusi, este recomandat sa eliminati excrementele de pasare cat mai repede posibil pentru a nu ataca sau distruge intr-un final stratul de Cquartz Finest Reserve.

Mai usor de intretinut:
Asa cum am mentionat anterior: praful, murdaria si contaminantii nu se leaga de stratul de protectie CQuartz Finest Reserve, asa cum o fac pe un strat de ceara sau alta protectie. Orice murdarie sau praf care se ataseaza la stratul de acoperire este MULT mai usor indepartat la urmatoarea spalare fara a fi necesara frecarea sau decontaminarea cu argila a vehiculului. CQuartz Finest Reserve ofera abilitati de imprastiere, indepartare a murdariei si a apei, dincolo de orice alt produs disponibil cu un unghi de alunecare de numai 10 grade, asigurand efectul de autocuratire oferit de CQuartz Finest Reserve, cele mai multe mizerii alunecand pur si simplu in timpul spalarii.

 
Hidrofoba:
Una dintre cele mai importante caracteristici in pastrarea vehiculului curat este capacitatea stratului protector de a elibera si respinge apa. Finest asigura de un unghi de alunecare scazut (doar 10 grade), care permite picaturilor de apa sa se prelinga repede, pastrand masina dvs. mai curata mai mult timp.

 

Servicii Finest Reserve
Detailerul autorizat utilizeaza numai produse de top pe automobilul dvs. Incepe cu samponul special conceput, urmat de un proces de decontaminare extrem de detaliat, cu 2-3 etape, pentru a indeparta toti contaminantii de deasupra si in suprafata vopselei.

In urma procesului de decontaminare, vopseaua este analizata in continuare, iar cele mai bune combinatii de paduri de lustruire de inalta tehnologie sunt testate pentru a obtine cel mai inalt nivel de luciu posibil. Aceasta poate include lustruirea intregului vehicul de pana la cinci ori pentru a atinge acest nivel.

Dupa ce vopseaua este perfecta, toate uleiurile de lustruire sunt indepartate de pe vehicul cu ajutorul CarPro Eraser. Acest pas este esential, astfel incat CQ Finest Reserve sa se poata uni complet cu vopseaua. Atunci cand vopseaua este 100% fara uleiuri, se aplica 2 straturi de CQ Finest Reserve si se usuca cu lampi de uscare cu infrarosu speciala cu unda scurta.

Serviciile noastre de instalare ofera si servicii suplimentare, inclusiv acoperirea interiorului, a sticlei, a plafonului decapotabil, a plasticurilor si cauciucurilor exterioare si interioare, a partilor stralucitoare si a jantelor. Puteti gasi mai multe detalii la aplicatorul autorizat CarPro.

Aplicatorii Carpro Finest alcatuiesc o retea globala de profesionisti care ofera cu mandrie o garantie pentru acoperirea CarPro de varf. Aceasta garantie asigura ca Finest Reserve nu va deteriora, nu va ingalbeni, nu se va exfolia, nu va oxida sau nu va pierde mai mult de 20% luciu timp de 3 ani.
 

Rezistenta la zgariere:
Ceara si celelalte protectii ofera o rezistenta foarte mica sau deloc la zgariere. Cand spalati, uscati sau va atingeti vopseaua in orice moment, aveti potentialul de a zgaria suprafata. Zgarieturile despre care vorbim aici sunt foarte fine si se refera la acestea sub denumirea de "swirls", dar pe masura ce numarul lor creste, nivelul de luciu pe care il vedeti ca reflectii si profunzime a vopselei scade mereu. Aceste defecte ale vopselei refracta lumina departe de ochii dvs., aceasta fiind cauza unui aspect ciudat a vopselei.

CQuartz Finest Reserve a dovedit ca rezista acestor fine zgarieturi cand este intretinuta si ingrijita corespunzator. Trebuie remarcat faptul ca nici un strat de acoperire nu este etans la zgarieturi si este important sa se utilizeze numai manusi de spalat de inalta calitate si prosoape de uscare sau o suflanta cu aer incalzit.

Va recomandam in mod deosebit sa permiteti instalatorului dvs. autorizat sa va mentina vehiculul, fie sa va obisnuiti cu tehnici de spalare adecvate si sa achizitionati produse de spalare de cea mai buna calitate.
 

CQ Finest Reserve se poate aplica si pe masinile cu vopsea mata, neadaugand deloc stralucire acestor suprafete, dar oferindu-le protectia maxima atat de necesara.


Spre deosebire de alte straturi de acoperire, Finest Reserve nu poate fi achizitionat pe piata deschisa si este disponibil exclusiv prin intermediul detailerilor autorizati de CarPro de nivel 1 care au fost selectati pentru a va asigura ca beneficiati numai de servicii de cea mai buna calitate posibila.

Se vinde doar utilizatorilor profesionali autorizati.

Detalii ale produsului
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare