CarPro Professional - protectie ceramica profesionala

CQuartz Professional se bazeaza pe straturile traditionale de cuart si02 cu o formula actualizata, infuzata cu materiale compozite fluoro-carbonice, care creeaza un strat de cuart protector, dens, pentru a va proteja vopseaua de contaminanti si elementele de mediu.

0,00 RON
cu TVA
Nu sunt suficiente produse in stoc

Preferat1
Adauga la lista de dorinte
Producator:
Produse asociate
Descriere

CQuartz Professional se bazeaza pe straturile traditionale de cuart si02 cu o formula actualizata, infuzata cu materiale compozite fluoro-carbonice, care creeaza un strat de cuart protector, dens, pentru a va proteja vopseaua de contaminanti si elementele de mediu.

CQuartz Professional ofera rezistenta la insecte, murdarie, excremente de pasari, raze UV ​​si elementele mediului, pentru un nivel de protectie depasit numai de CQuartz Finest Reserve.

CQuartz Professional este disponibil la centrele de detailing autorizate.

Ce inseamna asta pentru tine?

Specificatii:
    Unghiul de contact al apei: 110 °
    Unghiul de alunecare: 20 °
    Grosime: 2μm
    Rezistenta la caldura: peste 300 grade Celsius
    Cresteti duritatea: pana la 2 ore

 Caracteristici:
    Pastreaza curata si lucioasa suprafata mai mult decat ceara sau protectiile traditionale
    Efectul de auto-curatare - Praful zboara de pe suprafata si murdaria se spala cu usurinta
    Unghiul de alunecare scazut asigura mai putine picaturi de apa pe suprafata
    Rezistenta ridicata la praful de la placutele de frana si la contaminantii metalici
    Rezistenta ridicata la insecte, gudron si excremente de pasare
    Rezistenta la sare si acizi de pe drum
    Rezistenta la UV si la alti contaminanti din mediu
    Garantie limitata de 2 ani

Rezistenta la praf si murdarie:
Oricine tocmai si-a ceruit masina, va va spune - in cateva ore pot vedea praful care se aduna pe ea si dupa o plimbare cu masina inca mai este acolo. Nu zboara de pe masina si se acumuleaza pe stratul de ceara cu carnauba. Protectiile cu polimeri sunt putin mai bune si raman mai curate decat ceara, dar si ele permit ca murdaria si praful sa le lipseasca. In comparatie cu ceara, retinerea prafului si murdariei este redusa cu pana la 80% folosind CQuartz Finest Reserve. Desigur, putina mizerie si praf se va aduna de-a lungul timpului, dar va veti bucura de frumusetea vehiculului dvs. intre spalari cand este protejat de Finest Reserve, pe cand, folosind alte produse, vopseaua se va murdari mult mai repede.


Protectia impotriva contaminantilor metalici, a prafului de frana si a contaminantilor de mediu:
In aerul din jurul nostru si pe sosele si autostrazi, tot felul de contaminanti vor ataca vopseaua. Particulele de fier care vin de pe franele altor vehicule se depun pe si in vopseaua ta si pot permite umiditatii sa patrunda prin jurul lor. De-a lungul timpului procesul de oxidare de la umezeala si soare se descompune in jurul acestor particule de fier si creeaza gauri microscopice in vopseaua ta. CQ Pro pune capat acestui lucru cu o bariera groasa care nu permite acestor contaminanti sa ajunga la suprafata vopselei si sunt indepartati mult mai usor.

Servicii Pro:
Detailerul autorizat utilizeaza numai produse de top pe automobilul dvs. Incepe cu samponul special conceput, urmat de un proces de decontaminare extrem de detaliat, cu 2-3 etape, pentru a indeparta toti contaminantii de deasupra si in suprafata vopselei.

In urma procesului de decontaminare, vopseaua este analizata in continuare, iar cele mai bune combinatii de paduri de lustruire de inalta tehnologie sunt testate pentru a obtine cel mai inalt nivel de luciu posibil. Aceasta poate include lustruirea intregului vehicul de pana la cinci ori pentru a atinge acest nivel.

Dupa ce vopseaua este perfecta, toate uleiurile de lustruire sunt indepartate de pe vehicul cu ajutorul CarPro Eraser. Acest pas este esential, astfel incat CQ Pro sa se poata uni complet cu vopseaua. Atunci cand vopseaua este 100% fara uleiuri, se aplica 2 straturi de CQ Pro.

Serviciile noastre de instalare ofera si servicii suplimentare, inclusiv acoperirea interiorului, a sticlei, a plafonului decapotabil, a plasticurilor si cauciucurilor exterioare si interioare, a partilor stralucitoare si a jantelor. Puteti gasi mai multe detalii la aplicatorul autorizat CarPro.

Aplicatorii Carpro Finest alcatuiesc o retea globala de profesionisti care ofera cu mandrie o garantie pentru acoperirea CarPro de varf. Aceasta garantie asigura ca CQ Pro nu va deteriora, nu va ingalbeni, nu se va exfolia, nu va oxida sau nu va pierde mai mult de 25% luciu timp de 2 ani.

Rezistenta la zgariere:
Ceara si celelalte protectii ofera o rezistenta foarte mica sau deloc la zgariere. Cand spalati, uscati sau va atingeti vopseaua in orice moment, aveti potentialul de a zgaria suprafata. Zgarieturile despre care vorbim aici sunt foarte fine si se refera la acestea sub denumirea de "swirls", dar pe masura ce numarul lor creste, nivelul de luciu pe care il vedeti ca reflectii si profunzime a vopselei scade mereu. Aceste defecte ale vopselei refracta lumina departe de ochii dvs., aceasta fiind cauza unui aspect ciudat a vopselei.
CQuartz Pro a dovedit ca rezista acestor fine zgarieturi cand este intretinuta si ingrijita corespunzator. Trebuie remarcat faptul ca nici un strat de acoperire nu este etans la zgarieturi si este important sa se utilizeze numai manusi de spalat de inalta calitate si prosoape de uscare sau o suflanta cu aer incalzit.

Va recomandam in mod deosebit sa permiteti instalatorului dvs. autorizat sa va mentina vehiculul, fie sa va obisnuiti cu tehnici de spalare adecvate si sa achizitionati produse de spalare de cea mai buna calitate.

Produs disponibil la vanzare doar instalatorilor autorizati CarPro.

Detalii ale produsului
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare