Producători

Produse vizualizate

CarPro Hydro2 Touchless Sealant Concentrate - Sealant fara atingere, fara stergere

Produs nou

Noul si incredibilul sealant fara atingere si fara stergere, usor de utilizat, eficient si revolutionar.

More details

Lei 43.90 TVA inclus

More info

CarPro HydrO2 este formulat cu fibre de sticlă hidrofile, polimeri de siliciu și fluoropolimeri și poate fi aplicat pe toate suprafețele vehiculului! Vopseaua, sticla, plasticul, soft-topuri, roțile, etrierele și contra-aripile sunt ușor accesibile cu HydrO2. HydrO2 a fost formulat special pentru a economisi timp si, prin urmare, bani pentru toți profesionistii auto și entuziasti deopotriva! Acest strat nou, inovator, formează o acoperire ultra-hidrofoba și se aplică prin pulverizare și apoi clătire cu apă! Atat.

O aplicare simpla prin pulverizare si clatire economiseste timp si are ca rezultat un strat de protecti de siliciu durabil care produce o stralucire incredibil de ușor de intretinut. Functia de "legare hidroelectrica" înseamnă ca HydrO2 reacționează chimic la contactul cu apa! Aceasta inseamna ca stratul de acoperire se transforma de la hidrofil la hidrofob. Presiunea din aparatul de spalat cu presiune accelereaza legarea HydrO2 la suprafetele masinii, creand un strat hidrofob.

HydrO2 este stabil la temperaturi diferite, efectul hidrofob este extrem de rezistent in timp, este rezistent la aproape toti acizii, solutiile alcaline si solventi, oferind în acelasi timp o protectie UV foarte puternică (Ultra Violet). HydrO2 este vandut numai în forma concentrata, care ofera si economii semnificative de costuri.

Caracteristici:

Valoare: Doar 30ml necesari pe vehicul mediu cu 4 usi, inclusiv vopsea, sticla, ornamente si roti
Protejati totul: Aplicati în zone pe care nu le-ati mai putut proteja niciodata! Protejeaza nu numai panourile de caroserie, ci si etriere, sasiu, între garnituri si multe alte suprafete
Versatilitate: Folositi pe orice suprafata
Usurinta în utilizare: Doar pulverizati si clatiti
Respingerea murdariei si a apei: murdaria si apa sunt respinse de pe suprafata
Eliberarea instantanee a vehiculului: nu este nevoie de timp de uscare
Economizor de timp: protejatisi imbunatatiti rapid aspectul vopseleia cu economii de timp enorme în comparatie cu orice alt produs de protectie a vopselei
Mai putine stergeri: fara ceara sau lavete de stergere sau etansare pe si în afara vopselei, exista sanse reduse de zgârieturi.
Protectia UV: Ofera o protectie semnificativa împotriva radiatiilor UVA si UVB si a daunelor provocate de soare
Protectia chimica si impotriva contaminantilor: Rezistent la aproape toti acizii, solutiile alcaline si solventii uzuali
Valoare: Diluati o parte Hidro2 la 5-6 parti apa
Frumusete: Revigoreaza instantaneu stralucirea, adancimea si finetea vopselei
Durabilitate: de la 3 la 6 luni

Instructiuni de utilizare:

NU aplicati HydrO2 la soare sau pe o suprafata fierbinte! Aplicarea In acest mod va provoca dungi care nu se sterg usor.
In locatie umbroasa sau in atelier spalati vehiculul si indepartati murdaria de pe suprafete. (Pentru cele mai bune rezultate, utilizati CarPro Reset Sampon auto sau CarPro Iron X Snow Soap).
Suprafata trebuie sa fie bine curatata de resturile de sapun si sa fie umeda cu apa.
Se dilueaza 1 parte HydrO2 cu pâna la 6 parti apa. Va recomandam o sticla de pulverizare pentru o aplicare rapida si usoara.
Pulverizati o ceata fina de solutie HydrO2 diluata pe nu mai mult de 1/4 din vehicul inainte de clatire. Este necesara foarte putina solutie si nu este nevoie sa pulverizati de mai multe ori pe aceeasi suprafata.
Din momentul in care incepeti sa pulverizati o sectiune pentru clatire ar trebui sa treaca cel mult 30 de secunde sau mai putin pana la clatirea ei.
Clatiti imediat bine cu o presiune puternica a apei pentru a produce soc fizic si pentru a crea o acoperire bine formata.
Repetati pasii pulverizare / clatire in sectiunea urmatoare a vehiculului. Clatiti bine inainte de a trece la sectiunea urmatoare.
Finalizati prin "clatirea prin inundatie" a autovehiculului, fara presiune, direct de la furtun, pentru a impinge toata apa de sus in sus.
Uscati orice apa ramasa prin suflare sau stergere cu un prosop de uscare din microfibra.

Review disponibil pe Comunitatea pasionatilor de detailing din Romania.

Mod de prezentare: 50ml, 100ml sau 500ml, in functie de optiunea aleasa din meniul de optiuni de langa pret.

Recenzii

Scrieţi o recenzie

CarPro Hydro2 Touchless Sealant Concentrate - Sealant fara atingere, fara stergere

CarPro Hydro2 Touchless Sealant Concentrate - Sealant fara atingere, fara stergere

Noul si incredibilul sealant fara atingere si fara stergere, usor de utilizat, eficient si revolutionar.