Producători

Produse vizualizate

Meguiar's NXT Generation All Metal Polish - Polish metale Mărește

Meguiar's NXT Generation All Metal Polish - Polish metale

G13005EU

Produs nou

Cea mai mare stralucire posibila cu protectie anti-coroziva!

More details

Stoc epuizat

Lei 55.90 TVA inclus

More info

All Metal Polish elimina decolorarea, rugina si pierderea luciului cu tehnologia sa abraziva diminuata. Aceste abrazive mici freaca rugina dar dispar in timp ce lucreaza astfel incat nu vor zgaria metalul de dedesubt. Componentele metalice vor arata ca noi fara pete pe care le pot provoca alte produse de curatare.
Pe masura ce All Metal Polish curata, lasa o acoperire protectoare peste metal pentru a lupta impotriva coroziunii si degradarii mediului. Are in componenta polimeri sintetici care formeaza un scut impotriva umiditatii si a contaminantilor pentru a prevenii deteriorarea viitoare a metalului.
Se utilizeaza pe tevi de esapament metalice si cromate, gratare, roti si ornamente. Utilizati de asemenea acest polish pentru a va mentine componentele motocicletei sau bicicletei curate si stralucitoare. De asemenea se poate aplica pe toate componentele din aluminiu, alama, cupru, argint si alte componente lucioase.

Mod de utilizare:

Utilizati cu un aplicator de microfibra sau un prosop de panza 100% pentru a aplica o cantitate mica de polish pe suprafata. Frecati suprafata pana cand incepe sa apara o stralucire. Stergeti cu un alt prosop de panza curat sau o laveta de microfibra. Nu se foloseste pe suprafete placate cu aur.

Mod de prezentare: 1 bucata 142g, ambalaj original, cod produs: G13005EU.

Imaginea este cu titlu de prezentare.

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Meguiar's NXT Generation All Metal Polish - Polish metale

Meguiar's NXT Generation All Metal Polish - Polish metale

Cea mai mare stralucire posibila cu protectie anti-coroziva!

Accesorii