CarPro Terry MF 40x40cm - prosop microfibra

Prosop clasic de microfibra bun pentru toate aplicatiile.

16,90 RON
cu TVA
Referinta:
CarPro 444
Preferat2
Adauga la lista de dorinte
Producator:
Produse asociate
Descriere

CarPro Terry MF este clasicul prosop de microfibra bun pentru toate aplicatiile: exterior, interior, partea de sus, partea de jos, vopsea/lac, jante, orice suprafata care poate fi lustruita fara a provoca zgarieturi. Fara tiv, margini taiate cu ultrasunete asigura rezultate sigure.
Terry MF ofera un raport pret/performanta excelent si poate fi spalat de mai multe ori. Este o panza destul de ferma cu bucle tesute pe ambele parti, care de asemenea indeparteaza reziduurile aderente. Este de o calitate exceptionala, fabricata in Coreea si nu este comparabila cu produsele chinezesti.

Caracteristici:

- nu exista margini, cusaturi,
- nu lasa scame,
- sigura pe vopsea/lac,
- dimensiune 40cmx40cm,
- compozitie 80/20
- culoarea portocalie,
- fabricat in Coreea pentru CarPro Inds.

 Ingrijire microfibra:

Atunci cand ai prosoape de microfibra sunt cateva reguli simple pentru a le ingrijii. Trebuie spalate numai cu alte prosoape de microfibra, daca spalati cu alte tipuri de tesaturi, cum ar fi bumbacul, microfibra va retine scame din acele tesaturi. Se spala cu detergent de microfibra care contine tot ce doriti si nimic din ce nu doriti. Nu folositi NICIODATA balsam de rufe si nu o uscati fortat. Se usuca atarnata, natural. O microfibra incalzita si uscata in uscatorul de rufe se incalzeste pana la un anumit punct se topeste si devine un pericol pentru lac/vopsea. Daca totusi doriti utilizarea in uscator de rufe folositi cea mai mica setare de caldura.
Clatirea prosoapelor in masina de spalat e un lucru bun, dar sa fiti constienti de faptul ca unele culori se pot amesteca daca acestea nu sunt la fel. Nu amestecati prosoapele de uscare si geamuri, cu cele pentru ceara si sealanturi. Prosoapele de interior si cele pe care le folositi pentru sarcini mai murdare (balamale) pot contine particule mici de nisip care ar deteriora vopseaua.  

 Mod de prezentare: 1 bucata 40x40cm

Detalii ale produsului
CarPro 444
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare