CarPro Terry MF 40x40cm - prosop microfibra

Prosop clasic de microfibra bun pentru toate aplicatiile.

16,90 RON
cu TVA
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Reference:
CarPro 444
Brand:
Love0
Add to wishlist
Related products
Descriere

CarPro Terry MF este clasicul prosop de microfibra bun pentru toate aplicatiile: exterior, interior, partea de sus, partea de jos, vopsea/lac, jante, orice suprafata care poate fi lustruita fara a provoca zgarieturi. Fara tiv, margini taiate cu ultrasunete asigura rezultate sigure.
Terry MF ofera un raport pret/performanta excelent si poate fi spalat de mai multe ori. Este o panza destul de ferma cu bucle tesute pe ambele parti, care de asemenea indeparteaza reziduurile aderente. Este de o calitate exceptionala, fabricata in Coreea si nu este comparabila cu produsele chinezesti.

Caracteristici:

- nu exista margini, cusaturi,
- nu lasa scame,
- sigura pe vopsea/lac,
- dimensiune 40cmx40cm,
- compozitie 80/20
- culoarea portocalie,
- fabricat in Coreea pentru CarPro Inds.

 Ingrijire microfibra:

Atunci cand ai prosoape de microfibra sunt cateva reguli simple pentru a le ingrijii. Trebuie spalate numai cu alte prosoape de microfibra, daca spalati cu alte tipuri de tesaturi, cum ar fi bumbacul, microfibra va retine scame din acele tesaturi. Se spala cu detergent de microfibra care contine tot ce doriti si nimic din ce nu doriti. Nu folositi NICIODATA balsam de rufe si nu o uscati fortat. Se usuca atarnata, natural. O microfibra incalzita si uscata in uscatorul de rufe se incalzeste pana la un anumit punct se topeste si devine un pericol pentru lac/vopsea. Daca totusi doriti utilizarea in uscator de rufe folositi cea mai mica setare de caldura.
Clatirea prosoapelor in masina de spalat e un lucru bun, dar sa fiti constienti de faptul ca unele culori se pot amesteca daca acestea nu sunt la fel. Nu amestecati prosoapele de uscare si geamuri, cu cele pentru ceara si sealanturi. Prosoapele de interior si cele pe care le folositi pentru sarcini mai murdare (balamale) pot contine particule mici de nisip care ar deteriora vopseaua.  

 Mod de prezentare: 1 bucata 40x40cm

Detalii ale produsului
CarPro 444
Reviews
No comments

Menu

Share

QR code

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in