Nextzett Kableschutz Spray Tschuss Marder - Spray anti rozatoare

Testat cu succes de cercetatorii comportamentului animalelor. Spray de lunga durata impotriva rozatoarelor si coroziunii.

Oferta limitata:
66,80 RON Pret anterior 75,90 RON -12%
cu TVA
Referinta:
95070515
Preferat0
Adauga la lista de dorinte
Producator:
Produse asociate
Descriere

Testat cu succes de cercetatorii comportamentului animalelor. Spray de lunga durata impotriva rozatoarelor. Ofera protectie pe termen lung impotriva daunelor provocate de rozatoare pentru componentele masinii, cum ar fi cablurile electronice, cablurile de aprindere, furtunurile de frana si radiatoare, centurile si mansoanele, amortizoarele sau sistemele cu arc. Singurul spray anti rozatoare care contine, de asemenea, aditivi suplimentari de protectie impotriva coroziunii pentru blocul motor, componentele angrenajului si suspensia puntii fata.
Nextzett Kabelschutz spray Tschuss Marder are o formula bazata pe diferite parfumuri si compusii cu degustare rapida, solventi cu evaporare rapida precum si agenti de lipire si inhibitori de coroziune. Produsul actioneaza exclusiv pe baza combinatiei sale inovatoare de ingrediente active, adera la suprafete si ofera un miros neplacut pentru rozatoare si alte tipuri de animale. Acestea vor evita sa intre in motor pentru a dormi si a roade componente de plastic. Mirosul este inofensiv pentru oameni, fiind neplacut pentru rozatoare. Se poate folosi si in subsoluri sau oriunde se doreste sa scapati de aceste animale. Se poate folosi si pe roti pentru a preveni urinarea cainilor.  

Mod de folosire:

Pulverizati produsul pe partile care trebuie protejate, lasati sa se evapore solventii si e gata. Ar trebui sa se pulverizeze o data la 6 luni, sau daca spalati motorul dupa fiecare spalare. Se recomanda sa pulverizati si pe mufele instalatiei electrice, intrucat aceasta asigura si protectie anti-coroziva, fapt ce este mentionat pe eticheta produsului.
Prosusul nu contine substante toxice si este inofensiv pradatorilor de talie mica.

Mod de prezentare: 1 bucata 300ml, aerosol.

Detalii ale produsului
95070515
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare