Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Gyeon Q2 Pure Evo Light Box 50ml - Protectie ceramica

Protectie ceramica cu SIO2, un strat gros, lucios si foarte rezistent!

Q² Pure EVO aduce aspectul vopselei la un nivel cu totul nou, oferind un luciu uimitor de bomboane. Formula mai "groasa" necesita un singur strat, ceea ce face procesul de aplicare rapid si usor de utilizat.

Citeste mai multShow less
574,90 RON (inclusiv TVA)
Referinta:
Q2PUREEVO50-LB

Credit module tbi bank 3.4.0

144.02 Lei x 4 rate

Preferat0
Adauga la lista de dorinte
Producator:
You may also like
Descriere

Protectie ceramica cu SIO2, un strat gros, lucios si foarte rezistent!

Q² Pure EVO aduce aspectul vopselei la un nivel cu totul nou, oferind un luciu uimitor de bomboane. Formula mai groasa necesita un singur strat, ceea ce face procesul de aplicare rapid si usor de utilizat.

Continut: 

- 50ml protectie ceramica Gyeon Q² Pure EVO

- Aplicator protectie ceramica

- Autocolant, ghid, abtibild, manual instructiuni

Formula lucioasa si durabila

Q² Pure EVO combina doua calitati cruciale ale unui strat excelent - un nivel foarte ridicat de luciu si durabilitate extrema. Fiind durabil si foarte rezistent la substante chimice, protejeaza impotriva tuturor tipurilor de impact asupra mediului. Q² Pure EVO ofera o adancime fantastica si un luciu pur de bomboane. Q² Pure EVO surprinde prin luciul sau asemanator sticlei, fiind chiar si din acest punct de vedere un rival demn cu ceara naturala de calitate.

Usor de aplicat

Q² Pure EVO reprezinta protectie ceramica pura. Construieste un strat foarte gros, prin urmare necesita doar acest singur strat pentru a fi pe deplin functional si durabil. Timpul de stergere extins acum face si mai usor de lucrat. Kit-ul Q² Pure EVO include un aplicator ergonomic, care permite aplicarea rapida si eficienta a produsului.

Fara garaj, nici o problema!

Toate formulele EVO pot fi aplicate in aer liber. Asigurati-va conditii stabile, nu utilizati niciodata in lumina directa a soarelui si verificati prognoza meteo! Protectia ceramica aplicata nu trebuie sa se ude in primele 12 ore de la aplicare.

SFATURI PROFESIONALE DE LA YVES HEYLEN

Aplicati generos produsul cu miscarea preferata pe un intreg panou. In stare stabila si atunci cand este aplicat dintr-o sticla proaspata, Q² Pure EVO poate fi sters chiar si pana la 10 minute dupa aplicare, daca conditiile o permit. Odata ce temperatura si umiditatea cresc, scurtati intervalul de timp dintre aplicatii si, respectiv, stergeti. Stergerea imediata ramane o optiune. Q² Pure EVO formeaza un strat gros, asa ca veti avea nevoie de un prosop absorbant. SFAT: Alegerea prosoapelor pentru acoperire cu stergere este extrem de importanta. Nu ramaneti la un singur tip - in functie de vopsea si clima, chiar si Q²M Suede ar putea fi cea mai buna alegere pentru perfectionarea suprafetei.

Consum: 25-30ml/masina

Toleranta PH: 2-11

Durabilitate: pana la 36 LUNI / 40KKM

Mod de prezentare: 1 bucata protectie ceramica 50ml, aplicator ceramic, abtibild.

Citeste mai multShow less
Detalii ale produsului
Q2PUREEVO50-LB
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare