Producători

Produse vizualizate

Bilt Hamber DEOX-C praf Mărește

Bilt Hamber DEOX-C praf

Produs nou

Deox-C este un produs cristalin, 100% activ în îndepărtarea coroziunii, conceput pentru îndepărtarea coroziunii de pe oțel, oțel inoxidabil și alte materiale feroase.

More details

Lei 32.90 TVA inclus

More info

Deox-C este un produs cristalin, 100% activ în îndepărtarea coroziunii, conceput pentru îndepărtarea coroziunii de pe oțel, oțel inoxidabil și alte materiale feroase. Atunci când este dizolvat în apa (de la robinet), acest produs produce o baie lichida foarte puternica în îndepărtarea ruginii.

Deox-C este extrem de economic, cu numai 1 kilogram de Deox-C puteti face până la 20 de litri de solutie finala. Produsul elimina chiar coroziunile foarte avansate, fiind in acelasi timp sigur de utilizat chiar și pe elementele cele mai delicate. Este potrivit pentru orice obiect care poate fi complet imersat. Deox-C este inofensiv, non-toxic si biodegradabil.

 

Comparatie cu metodele traditionale

Metodele abrazive de curățare, cum ar fi șlefuirea, sablarea sau decaparea  vor elimina si o parte din otelul “sanatos” din jurul zonelor corodate. Riscul de contaminare cu praf rezultat in urma procesului de slefuire s-a dovedit a provoca deteriorare prematura, coroziune și uzură mecanică.

Zgura folosita in cadrul procesului de sablare conține toate metalele grele, care, atunci când sunt utilizate în echipamente de sablare, produc praf care poate conține niveluri nocive ale acestor elemente.

Utilizarea de Deox-C va elimina riscul de denaturare a secțiunilor subțiri de oțel, risc ce poate rezulta urmare a procesului de decapare.

Spre deosebire de metodele abrazive, fiind un lichid, Deox-C pătrunde în toate crapaturile si defectele pentru a elimina coroziunea complet.

 Cum se foloseste

Ușor de utilizat, nu necesită nici un efort chiar in cazul contaminarilor avansate

Nu necesita atenție constantă – salveaza ore de munca

Economic  - pulberea concentrată se dizolvă 1 parte în 19 părți de apă de la robinet pentru a produce o solutie puternica care pot fi refolosita;

Inofensiv - non-toxic si biodegradabil

Produce un finisaj de metal curat la nivel microscopic (chiar mai bine decât o suprafață curățata prin sablare)

Nu distruge sau denatureaza oțelul delicat

Inofensiv pentru sticlă, plastic, aluminiu si crom

Patrunde în fiecare defect și in spațiile înguste - singura modalitate de a obține curatenie complete in cazul unor piese complicate

Funcționează pe suprafețele interne ale obiectelor și a structurilor tubulare

Eliminarea contaminarii cu nisip - o problemă recunoscută in cadrul procesului de sablare care provoacă defectarea prematură a suprafetei și distrugerea unor piese de motor, la reasamblare

Curata piesele rugina  fără a fi nevoie de caldura - nu vor fi afectate componentele tratate termic

Bazat pe resurse regenerabile

 

Review disponibil pe Comunitatea pasionatilor de detailing.

 

Imaginea este cu titlu de prezentare.

Prezentare: ambalaj original 1 kilogram sau mostra 250g sau 500g in functie de optiunea aleasa din meniul de optiuni de langa pret

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Bilt Hamber DEOX-C praf

Bilt Hamber DEOX-C praf

Deox-C este un produs cristalin, 100% activ în îndepărtarea coroziunii, conceput pentru îndepărtarea coroziunii de pe oțel, oțel inoxidabil și alte materiale feroase.

Descărcări