Producători

Produse vizualizate

Bilt Hamber Deox-gel Mărește

Bilt Hamber Deox-gel

Produs nou

Deox-gel este un lichid vâscos, puternic tixotropic, ce îndepărteaza rugina.

More details

Lei 14.90 TVA inclus

More info

Deox-gel este un lichid vâscos, puternic tixotropic, ce îndepărteaza rugina, conceput pentru îndepărtarea coroziunii de pe suprafețe sau obiecte prea mari pentru a fi scufundate într-o baie de Deox-C. Pe langa substantele ce ii confera viscozitate și conservanți, agenții activi în Deox-gel sunt inofensivi, non-toxici si biodegradabili.

 

Comparatie cu metodele traditionale

Metodele abrazive de curățare, cum ar fi șlefuirea, sablarea sau decaparea  vor elimina si o parte din otelul “sanatos” din jurul zonelor corodate. Riscul de contaminare cu praf rezultat in urma procesului de slefuire s-a dovedit a provoca deteriorare prematura, coroziune și uzură mecanică.

Zgura folosita in cadrul procesului de sablare conține toate metalele grele, care, atunci când sunt utilizate în echipamente de sablare, produc praf care poate conține niveluri nocive ale acestor elemente.

Utilizarea de Deox-gel va elimina riscul de denaturare a secțiunilor subțiri de oțel, risc ce poate rezulta urmare a procesului de decapare.

Alte informatii

Gel gros ce se "agata" de suprafetele verticale

Non-toxic si sigur de utilizat

Nu necesita atenție constantă – salveaza ore de munca

Inofensiv, non-toxic si biodegradabil

Produce un finisaj de metal curat

Nu distruge sau denatureaza oțelul delicat

Inofensiv pentru sticlă, plastic, aluminiu si crom

Elimina contaminarea cu nisip - o problemă recunoscută in cadrul procesului de sablare care provoacă defectarea prematură a suprafetei și distrugerea unor piese de motor, la reasamblare.

Prezentare: 1litru ambalaj original, 5 litri ambalaj original sau mostra 100 ml, 240ml, 500ml, in functie de optiunea aleasa din meniul de optiuni de langa pret.

Recenzii

Nota 
2017-05-09

ingrijireauto.ro

Acest produs are multe review-uri pozitive in afara tarii si de la noi din tara. Imi pare rau ca la dvs. nu a actionat conform asteptarilor.

Nota 
2016-09-03

buna ziua

am cumparat si eu DEOX- GEL.este o mare teapa nici pe departe nu curata rugina asa cum este laudat foarte vag inlatura rugina ,nu va recomand

  • 1 din 1 persoane au considerat această recenzie utilă.

Write your review!

Scrieţi o recenzie

Bilt Hamber Deox-gel

Bilt Hamber Deox-gel

Deox-gel este un lichid vâscos, puternic tixotropic, ce îndepărteaza rugina.

Accesorii

Descărcări